Olmenveld Vakanties

Olmenveld is een vakantiepark gesitueerd in het hart van Walcheren in Zeeland.
Op de camping bieden wij u rust en comfort, zodat u kunt genieten van uw vakantiedagen.
Om deze reden stellen wij de camping niet open voor alleenreizende jongeren.

Wij bieden u verschillende mogelijkheden voor een ontspannen vakantie:

  • Kamperen met eigen kampeermiddel
  • Het huren van een luxe en zeer ruime vakantiewoning (max. 14 pers.)
  • Jaarplaatsen verhuur
  • Het huren van een chalet via privé-verhuurorganisatie(s)

Faciliteiten op Olmenveld Vakanties 

Het park beschikt over een gezellige brasserie met snackbar en bakkerij waar u dagelijks terecht kunt voor vers gebakken broodjes en diverse kranten. Daarnaast is er een zwemvijver met privéstrand en een visvijver aanwezig. Draadloos internet is in de meeste chalets via een internetmodem verkrijgbaar (tegen betaling). Daarnaast kunt u op Camping Olmenveld fietsen huren. Voor de kinderen zijn er diverse speelvelden met toestellen.
In de schoolvakanties bieden we een gevarieerd animatieprogramma aan voor zowel jongere kinderen, als tieners.
Honden zijn welkom, mits aangelijnd. Op het park vindt u een uitlaatplaats. Op de landelijke weggetjes rondom de camping kunt u het met de hond ook goed wandelen.

Sanitair

De royale sanitairgebouwen met toiletten (ook voor mindervaliden) en ruime douches, zijn voorzien van een babywasruimte. In de wintermaanden zijn de sanitairgebouwen verwarmd. Daarnaast is er een wasserette aanwezig.

Aanmelden

Als u een kampeermiddel heeft gehuurd van een privéeigenaar, dient u zich bij aankomst even te melden bij onze receptie en het dan geldende overnachtingstarief te voldoen. Wij dienen tevens altijd een actueel overzicht van onze gasten te kunnen overleggen aan de gemeente.