Olmenveld Vakanties bestaat uit een comfortabele en rustige familiecamping en chaletpark.

Hier kunt u sinds 1971 heerlijk genieten van uw vakantiedagen. Vanaf 2011 is de camping uitgebreid met een chaletpark met chalets in Zeeuwse boerderijstijl.
Wij bieden u verschillende mogelijkheden voor een ontspannen vakantie:
Kamperen met een eigen kampeermiddel.
Het huren van een luxe en zeer ruime vakantiewoning (max. 14 pers.).
Seizoen- en jaarplaatsen verhuur.
Het huren van een chalet of caravan op het park

De camping beschikt over royale sanitair gebouwen, een gezellige brasserie met snackbar en een bakkerij waar u tijdens de schoolvakanties en het hoogseizoen dagelijks terecht kunt voor versgebakken broodjes en diverse kranten. Er is een wasserette, een zwemvijver met privéstrand en een visvijver aanwezig. Op de camping is draadloos internet (WiFi) beschikbaar (tegen betaling) en kunt u fietsen huren. Daarnaast bevindt zich op Olmenveld ook een schilderatelier waar u gezellig een middagje kunt schilderen.

 

 

dji_0826-pano1

Voor de kinderen zijn er diverse speelvelden met toestellen. In de schoolvakanties worden er dagelijks leuke activiteiten georganiseerd voor jong en oud door een professioneel recreatieteam.
Ook honden – mits aangelijnd – zijn welkom op vakantiepark Olmenveld. Op de camping vindt u een uitlaatplaats. Maar ook op de landelijke weggetjes rondom de camping kunt u mooie wandelingen maken met uw hond.
Alleenreizende jongeren onder de 24 jaar, kunnen niet reserveren op camping Olmenveld.