Vakantie in Zeeland
Vakantiepark Olmenveld is de ideale uitvalsbasis voor een vakantie in Zeeland. Het vakantiepark is centraal gelegen in het hart van Walcheren in de driehoek van Middelburg, het pittoreske Veere en de stranden. Olmenveld Vakanties ligt aan de rand van het dorp Serooskerke. Hier vindt u diverse faciliteiten, zoals winkels, cafés, restaurants, sport- en tennisvelden en een openluchtzwembad.
De gezellige badplaatsen Oostkapelle, Domburg, Zoutelande en Westkapelle liggen op fietsafstand van Olmenveld. Zoekt u het wat verder op? Vlissingen, Zierikzee en Burgh-Haamstede zijn de moeite waard om te bezoeken. Bovendien bent u binnen een klein uurtje in het Belgische Antwerpen, Brugge of Gent.

 

Strand, duinen en bos
De provincie Zeeland staat bekend om haar prachtige natuur. Langs de gehele Zeeuwse kust kunt u volop genieten van het strand, de duinen, het bos en het prachtige Zeeuwse landschap. Bent u een sportliefhebber? Op het nabijgelegen Veerse Meer kunt u naast zwemmen, ook leren surfen, zeilen of wake-boarden.
Een mooi natuurgebied, niet ver van ons park, is Nationaal Park Oosterschelde (NPO). Hier vindt u zeldzame vogelsoorten, een uniek onderwaterleven en zandplaten waar u zonnende zeehonden kunt aantreffen. U kunt hier heerlijk wandelen, zeilen, surfen, duiken, (boot)vissen en kajakken.
Houdt u van een kopje koffie drinken op een terras? In de mondaine badplaats Domburg of aan de jachthaven van het middeleeuwse stadje Veere is het goed toeven na een wandeling langs de leuke winkeltjes.
Ook als het weer wat minder is, vindt u in de omgeving van Olmenveld Vakanties een breed scala aan mogelijkheden voor een heerlijk dagje uit voor jong en oud. Naar een museum, een boerderijwinkel, een dagje naar de stad of naar een activiteitenpark, er is voor ieder wat wils.

 

strand
veere
bos