Midden in het Zeeuwse landschap vindt u Olmenveld Vakanties. Gelegen in alle rust en ruimte aan de rand van het dorp Serooskerke en net achter de Zeeuwse kust. Het vakantiepark bestaat uit een chaletpark en een 3-sterren familiecamping.

Chaletpark Olmenduin

Zoekt u een plek in Zeeland waar u het hele jaar kunt genieten? In 2011 is er naast Camping Olmenveld een chaletpark aangelegd. Het park biedt plaats aan 116 luxe chalets, die deels als vakantieverblijf te huur zijn.  Bovendien zijn alle chalets voorzien van een eigen oprit en tuin. Er is een vaste internetaansluiting en uiteraard kunt u ook gebruik maken van de faciliteiten van Camping Olmenveld. Kortom een ideale plek om 365 dagen per jaar te recreëren en te genieten van alle rust en comfort.

Camping Olmenveld

Als u met uw eigen tent, caravan of camper in alle rust en comfort wilt genieten van uw vakantie in Zeeland, dan bent u op de familiecamping aan het juiste adres. Wij verhuren rustige en comfortabele campingplaatsen, voor grotere gezelschappen hebben wij daarnaast een luxe 14-persoons vakantiewoning beschikbaar.
De camping beschikt over vele faciliteiten waaronder een kiosk voor vers afgebakken broodjes en diverse kranten, WiFi, een fietsenverhuur, een brasserie met terras, een snackbar en een wasserette.
Ook aan de kinderen is gedacht. Er zijn diverse speelvelden met speeltoestellen. In het hoogseizoen en alle schoolvakanties is er bovendien een gevarieerd animatieprogramma.

Honden zijn, mits aangelijnd, welkom op camping Olmenveld. De speciale uitlaatplaats op de camping en de wegen rondom Olmenveld, bieden u voldoende gelegenheid om uw huisdier uit te laten.

 

https://www.youtube.com/watch?v=gaOJy5zgoig