fietsen-1

Fietsverhuur

Olmenveld Vakanties biedt een goede uitvalsbasis voor fietstochten naar het strand of naar het nabijgelegen Middelburg of Veere. Indien u geen fiets bij u heeft, kunt u bij ons een fiets huren. Wij beschikken over dames- en herenfietsen. Voor de kleintjes zijn er fietsstoeltjes te huur. Fietsen worden uitsluitend verhuurd voor gasten die op het park of camping verblijven.

springkussens-1

Animatie

Gedurende de vakantieperiodes is er voor jong en oud een gevarieerd animatieprogramma. Dit wordt verzorgd door de Animatie Compagnie. Het programma en de beschikbaarheid wordt vermeld op de homepagina.

waterspeeltuin-7

Waterspeeltuin

Om het echte strandgevoel te beleven op het park, kunt u gebruik maken van de waterspeeltuin met mooi aangelegd strand en zonneweide. Afhankelijk van de weersomstandigheden, is deze geopend vanaf juni tot medio september.

Voetbalveld

Voor onze sportieve gasten is het mogelijk om gebruik te maken van het voetbalveld.
Het animatieteam organiseert ook regelmatig wedstrijden. Meer weten over het animatieprogramma? Bekijk het programma dan op de homepagina

dji_0891

Visvijver

Voor visliefhebbers is er op Olmenveld Vakanties een visvijver aanwezig. Hier kunt u (met maximaal 2 hengels) kosteloos uw vissersgeluk beproeven.

image00041

Speelweide

Voor de kinderen zijn er drie speelweides met diverse speeltoestellen. In de schoolvakanties worden er leuke activiteiten georganiseerd voor jong en oud door het professionele recreatieteam.