Chalets Verhuur

Een aantal accommodaties op chaletpark het Olmenduin en camping Olmenveld zijn beschikbaar voor de verhuur. Op de plattegrond is met blauwe markers aangegeven welke accommodaties u kunt huren. Omdat deze accommodaties van privéeigenaren zijn, stemt u de beschikbaarheid en prijs af met de eigenaar van deze accommodatie. Wij verwijzen u hiervoor door naar de website van de eigenaar. Hier kunt u ook de contactinformatie vinden. De chalets mogen alleen voor recreatief gebruik verhuurd worden, dus niet aan werklieden.

14 persoons vakantiewoning

Wilt u met een grotere groep op het vakantiepark verblijven? Dan biedt de grote 14-persoons vakantiewoning een uitkomst. U kunt de geheel gerestaureerde en vernieuwde vakantiewoning huren voor bijvoorbeeld familiefeesten, een reünie of bijeenkomsten.

image2

Seizoensplaatsen / Jaarplaatsen

Seizoensplaatsen
Als u graag een heel seizoen wil genieten van zon, zee en strand, dan kunt u gebruik maken van onze seizoensplaatsen. Deze plaatsen zijn beschikbaar van 15 maart t/m 31 oktober en zijn voorzien van een 10-Ampere elektriciteitsaansluiting.
Momenteel kunt u geen seizoensplaats boeken.

Jaarplaatsen
Voor vaste gasten is het vakantiepark het hele jaar open. Onze jaarplaatsen zijn allemaal aangesloten op water, riolering, elektra (10-Ampere), kabeltelevisie en propaangas.
Momenteel zijn er geen jaarplaatsen vrij.

Camperplaatsen

Ons park is uitermate geschikt om met uw camper Zeeland een paar dagen, of voor langere tijd te bezoeken. Olmenveld Vakanties is centraal gelegen te Walcheren op fietsafstand van de plaatsen Domburg, Veere en Middelburg. Daarnaast is het park een goede uitvalsbasis voor uitstapjes naar het strand of het bos.

Kampeerplaatsen

Wilt u Olmenveld bezoeken met een eigen caravan of tent? De camping beschikt over ruime goed onderhouden plaatsen, met de mogelijkheid om de auto op het eigen perceel te parkeren. Deze plaatsen bevinden zich veelal tussen de jaarplaatsen en zijn voorzien van een 10-Ampere elektriciteitsaansluiting. Omdat we rust en ontspanning willen garanderen voor u als gast, kunnen op familiecamping Olmenveld alleenreizende jongeren niet reserveren.