Chalets Verhuur

Een aantal accommodaties op chaletpark het Olmenduin en camping Olmenveld zijn beschikbaar voor de verhuur. Op de plattegrond is met blauwe markers aangegeven welke accommodaties u kunt huren. Omdat deze accommodaties van privéeigenaren zijn, stemt u de beschikbaarheid en prijs af met de eigenaar van deze accommodatie. Wij verwijzen u hiervoor door naar de website van de eigenaar. Hier kunt u ook de contactinformatie vinden. De chalets mogen alleen voor recreatief gebruik verhuurd worden, dus niet aan werklieden.

14 persoons vakantiewoning

Wilt u met een grotere groep op het vakantiepark verblijven? Dan biedt de grote 14-persoons vakantiewoning een uitkomst. U kunt de geheel gerestaureerde en vernieuwde vakantiewoning huren voor bijvoorbeeld familiefeesten, een reünie of bijeenkomsten.

Jaarplaatsen

Voor vaste gasten is het vakantiepark het hele jaar open. Onze jaarplaatsen zijn allemaal aangesloten op water, riolering, elektra (10-Ampere), kabeltelevisie en propaangas.
Momenteel zijn er geen jaarplaatsen vrij.

Camperplaatsen

Onze camping is voorzien van enkele kleine tot middelgrote camperplaatsen. Camping Olmenveld is centraal gelegen op fietsafstand van de plaatsen Domburg, Veere en Middelburg. Daarnaast is de camping een goede uitvalsbasis voor uitstapjes naar het strand of het bos.

Kampeerplaatsen

Wilt u Olmenveld bezoeken met een eigen caravan of tent? De camping beschikt over ruime goed onderhouden plaatsen, met de mogelijkheid om de auto op het eigen perceel te parkeren. Deze plaatsen zijn voorzien van een 6-Ampere elektriciteitsaansluiting. Omdat we rust en ontspanning willen garanderen voor u als gast, kunnen op familiecamping Olmenveld alleenreizende jongeren niet reserveren.